Άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού στο εξωτερικό

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Φυσικά πρόσωπα, εισαγωγικές και εξαγωγικές επιχειρήσεις βρίσκονται σε οικονομικό αδιέξοδο, λόγω των περιορισμών που έχουν επιβληθεί από τις Τράπεζες. Όπως φαίνεται το Capital Control των τραπεζών θα λάβει εκτεταμένη χρονική διάρκεια με αποτέλεσμα οι επιχειρήσεις να κινδυνεύουν με αποκλεισμό της εμπορικής τους δραστηριότητας τόσο σε εσωτερικό επίπεδο αλλά και στα πλαίσια συναλλαγών τους με το εξωτερικό. Η βιωσιμότητα ή μη μιας επιχείρησης πλέον εξαρτάται από τη στρατηγική που πρόκειται να ακολουθήσει ενόψει των δυσμενών οικονομικών εξελίξεων. Με λίγα λόγια το μόνο που μένει να πράξει μια επιχείρηση είναι να βρεί διόδους τραπεζικών δικτύων για να επανέλθει οικονομικά και να επιβιώσει ως νομικό πρόσωπο. Τα δε φυσικά πρόσωπα προκειμένου να διασφαλίσουν τα χρηματικά τους ποσά και να διευκολύνουν πάσης φύσεως συναλλαγές τους θα πρέπει να ενεργήσουν επωφελώς στα πλαίσια προστασίας της προσωπικότητάς τους και της περιουσίας τους.

Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού στο εξωτερικό εντός της ευρωπαϊκής ένωσης.

ΚΑΘΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ (ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΚΥΠΡΙΑΚΗ Ή ΑΛΛΗ ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ:

  • Αποστολή χρημάτων στο εξωτερικό
  • Καταθέσεις χρημάτων από το εξωτερικό.
  • Πληρωμές μισθοδοσίας
  • Προστασία καταθέσεων από ασταθές πολιτικό και οικονομικό περιβάλλον.
  • Τραπεζικοί λογαριασμοί στο εξωτερικό μπορούν να ανοιχθούν σε διάφορα νομίσματα, όπως: Λεβα Βουλγαρίας, Ευρώ, αμερικανικά δολάρια, λίρες Αγγλίας, Ελβετικά φράγκα
  • Με κάθε τραπεζικό λογαριασμό στο εξωτερικό μπορείτε να έχετε μία ή περισσότερες κάρτες πληρωμών. Οι πιο κοινές επιλογές είναι Mastercard (debit cards), Visa (Electron).
  • Με το internet banking ο τραπεζικός λογαριασμός μπορεί να ελεγχθεί οπουδήποτε στον κόσμο.

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΙΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΠΑΚΕΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΤΑΝΟΩΝΤΑΣ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΡΧΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΤΗ. ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΒΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2108655654, 6948070226

scroll back to top